Fotky z Mikulášské besídky

09.12.2013 06:41

Do sekce fotogalerie nebodou  vloženy fotky z Mikulášské besídky v Habrůvce ze dne 6.12. 2013, můžete nahlédnout či stáhnout zde z níže uvedeného odkazu. Bylo to moc fotek a už by se na naše stránky stránky z kapacitních důvodů nevešly.

Účast  byla jako obvykle veliká, děti krásně recitovali básničky, někdo i písničky, a za odměnu dostali Mikulášskou nadílku. Pro mnohé jistě netradiční. Kniha dle věku a ovoce. V dnešní době děti málo čtou a nerozvijí si tak slovní zásobu a fantazii. Proto jsme se ve sdružení rozhodli již druhým rokem dětem nabídnout jako nadílku právě knihy. Věříme, že jistě udělají radost a těm dětem , které ještě neumějí číst, tak si jistě rádi najdou rodiče chvilku, aby jim přečetly pohádku. No a těm úplně nejmenším dělaly radost barevné, veselé leporela plné zvířátek, které běžně potkávaí či znají, zejména zvířátka ze dvorku babiček. Takže rozsah knih byl různorodý. Leporela, Říkadla, Pohádky, a čtení pro prvňáky.

odkaz na fotky :